keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Hesari taas ajatuspoliisina

Helsingin Sanomat ylitti kaikki odotukset. Onhan toki ollut pitkään tiedossa lehden sekä sen keskustelun moderaattoreiden linja, mutta tämä oli jo pohjanoteeraus. Alla olevassa screenshotissa näkyy, miten Hesari aivan suoraan sanoo, että tästä aiheesta saa keskustella, mutta vain Oikeat Mielipiteet ovat sallittuja. Onneksi en ole ikipäivänä ollut sekuntiakaan Helsingin Sanomien tilaaja. Jos olisin, irtisanoisin tilauksen viimeistään nyt. Anna mun kaikki kestää!

Mielipiderajoitettu keskustelu liittyy tähän uutiseen.


Jaa tämä kirjoitus Facebookissa

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs ihmeen oikeus kaikilla maailman ihmisillä on muka muuttaa Suomeen asumaan? On siinä hesarilla mielipide. Ja meidän pitää vielä ratkaista tästä kulttuurisekamelskasta syntyneet ongelmat mikäli maahanmuuttajat eivät pysty sopeutumaan täysin suomalaiseen elämäntapaan. Saa tänne tulla jos ei aiheuta ongelmaa ja tienaa oman elantonsa, mutta jos asia ei ole näin niin tervemenoa johonkin toiseen maahan. Ainiin, eihän tällaisesta aiheesta saa puhua ettei yön-timot luule meitä rasisteiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Terse,
Joo tämä alkaa olla jo kohtuullista sensuuria hyysärissä, ja kovenee, ihme aikoja eletään nyt. Kaiken pitäisi olla avointa keskustelua ja mielipiteitä saa muka tuoda esiin, ennen jotain saikin tuoda, ei enää. Mennään kohti propaganda EUta, alkaa vähän pelottaa tämä touhu, mihin tämä kaikki johtaa?
-LR-

Anonyymi kirjoitti...

huh huh.. pitää vissiin kohta varoa sitä "N" -sanaa.. alkaa menemään hermot Suomeen