maanantai 7. tammikuuta 2008

Arabilarppaajat kierroksella

Helsingin Sanomat kertoi, että Islamilainen puolue kerää kannattajakortteja kebab-ravintoloissa. Jutun mukaan kortteja on kasassa "muutamia satoja". Yrittävätköhän he kerätä niitä kebabsyömiöiden pyörittäjiltä, asiakkailta vaiko molemmilta? Oman arvioni mukaan valtaosa kebabinmyyjistä Suomessa on kyllä kotoisin islamilaisista maista, mutta vaikuttavat yleensä kovin maallistuneilta. En oikein jaksaisi uskoa heidän oikeasti olevan oikeaa kohderyhmää Risto "Abdullah" Tammen arabilarppaajille, jotka ovat omaksuneet islamin tiukkapipoisimman muodon. Moni kebabinleikkaaja saattaa hyvinkin olla lähtenyt juurikin tätä tiukkapipoisuutta karkuun.

Helpompia kohteita voi olla osa asiakaskunnasta, jotka ovat tulleet kebabsyömiöön hankkimaan "hienoja eksoottisia kokemuksia" ja ihastelemaan niin ihmeellistä etnistä ravintolaa, eivätkä arkisesti täyttämään vatsaansa. Tällaisilta arabilarppaajien on helppo pyytää nimi korttiin, kunhan jättävät sopivasti kertomatta, että he haluaisivat mm. koulujen musiikinopetuksen ja uimahalliretket pois, keskioluen pois kaupoista ja edistää ympärileikkauksia sekä ankarimman muodon Sharia-lain käden katkomisineen ja kuolemantuomioineen. Järjestetyistä aikuisten miesten ja pikkutyttöjen välisistä avioliitoista Tammi ei ole mitään sanonut, mutta epäilemättä sekin olisi puolueen tavoitteiden kanssa linjassa. Sama pätee oletettavasti kunniamurhaan. Onhan esimerkiksi näppärämpää tappaa tytär tai sisko kerran, kuin joka viikko uusi (vääräuskoinen) poikaystävä ja Allahkin arvostaa.

Toivon syvästi, ettei ko. "puolue" koskaan pääse eduskuntaan, vaikka kyllähän Suomessa on valitettavasti kuitenkin omastakin takaa riittävästi tyhmiä allekirjoittelemaan kannattajakortteja ja kenties antamaan ääniäkin jatkossa, vaikka kebab-miehiltä ei nimiä edes tulisi. Haluaisin mieluusti Kristuksen Demaritkin (KD) pois eduskunnasta jeesustelemasta, sillä uskonnon ja politiikan sotkeminen ei ole vielä tähäm mennessä saanut maailmassa juuri mitään hyvää aikaan.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa saada uusi tervejärkinen kirjoittaja bloggaamaan. Toivon, että jaksat jatkaa ja ihmetellä maailmanmenoa edelleenkin samaan malliin. Teräviä huomioita ja oikeaa asiaa!