perjantai 31. elokuuta 2007

Raiskaukset vain lisääntyvät

Hämmästyin suuresti, kun sain linkin Kirkko ja kaupunki -lehden artikkeliin, jossa uskallettiin tuoda julki se tosiasia, että Helsingin poliisipiirissä joka kolmas raiskausepäilty on maahanmuuttaja. Helsingin väestöstä noin 7,7% on sellaisia, jotka eivät ole syntyneet Suomessa, mutta he tekevät silti kolmasosan raiskauksista, puhumattakaan muista rikoksista. Olen aivan ihmeissäni, että juuri tuo monikulttuuriuskonnon(kin) äänitorvi toi jeesustelujensa lomassa tämän vakavan asian avoimesti julki.

Monikultturismin sokea puolustaja, joka lukee tätä blogia, älähtää tietysti heti vanhalla mantralla, että tapauksissa ovat kyseessä vain epäillyt! Hyvänen aika, eiväthän ne epäilyt tyhjästä ole tulleet ja käytännössä lähes jokainen epäilty todistetaan syylliseksi myöhemmin. Myöskään vanha jorina siitä, että raiskaavathan ja ryöstäväthän suomalaisetkin ei auta, sillä se ei muuta sitä tosiasiaa, että maahanmuuttajat tekevät silti suhteessa paljon enemmän rikoksia. Raiskauksia peräti yli neljä kertaa enemmän kuin suomalaiset. Koskahan tässä maassa herätään todellisuuteen, vai herätäänkö kenties vasta sitten kun se on myöhäistä, kuten vaikkapa Malmössa, Kööpenhaminassa, Pariisissa tai Amsterdamissa?

Mediassa hehkutetaan jatkuvasti, miten työvoimapula uhkaa ja siitä ei selvitä ilman työperäistä maahanmuuttoa. Sitä ei tunnusteta, että todellisuudessa Suomeen tulee lähinnä vain paskasakkia, koska täällä elää esimerkiksi Afrikkaan verrattuna varsin mukavasti tekemättä yhtään mitään. Töihin täällä ei kannata mennä, koska sosiaalituillakin elää, ja koska välittömästi maahantulon jälkeen tulijoille on sosiaalitanttojen toimesta opetettu, että suomalaiset ovat sitten rasisteja, joten ei teidän kannata edes töitä hakea, vaan menkää ennemmin sossun luukulle ja muistakaa olla uhreja.

Oikeat fiksut työperäiset maahanmuuttajat eivät tänne joitain poikkeuksia lukuunottamatta halua, koska Suomessa palkansaajalla on järjettömän huono ostovoima moneen muuhun EU-maahan verrattuna huonojen palkkojen ja sietämättömän veroasteen vuoksi. Siispä EU:n ulkopuolelta tuleva työvoima päätyy Keski-Eurooppaan ja Suomeen tulee lähinnä loisia. Töihin tänne tulevat ovat olleet enimmäkseen virolaisia, sekä poikkeuksena joitakin intialaisia insinörttejä teknologiayrityksiin. Afrikasta ja Lähi-idästä tulee lähinnä muslimeja, joiden käsitysmaailman mukaan yksin ilman samaan perheeseen kuuluvaa miestä liikkuvan vääräuskoisen naisen saa vapaasti raiskata. Tätä pidetään jopa kunniatekona.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa

Ei kommentteja: