lauantai 16. helmikuuta 2008

Voi hu0h, Susan

Eilen oli iltapäivälehtien onnenpäivä. Susan Ruususen (ent. Kuronen) ja pääministeri Matti Vanhasen oikeudenkäynnissä puitiin Ruususen kirjajupakkaa. pari päivää aiemmin Ruusunen tilitti Seiskassa, tuossa paskalehtien kuninkaassa, miten "Matti pilasi elämäni". Voi nyyh. Tässä mediakohussa on syytä muistaa, että hän ihan itse myi naamansa lehtien kansiin ja hän ihan itse kirjoitti kirjan, jossa paljasti sellaisia asioita, joita ei olisi kannattanut.

Suurimman mediakohun aikana Ruususesta kirjoiteltiin netissä paljon, ja silloinhan - kuinkas ollakaan - Mika Illman oli ehdottamassa taas kerran nettisensuuria. Rikostutkintojakin käynnistettiin, ilmeisesti mm. nettiadressista, jossa vaadittiin Kurosta olemaan jo viimeinkin hiljaa.

Vaikka en kuulu Matti Vanhasen faneihin enkä kannata edes hänen puoluettaan, olen tässä jutussa ollut koko ajan järkkymättä hänen puolellaan. Ruusunen on kaivanut ihan itse kuoppansa, ja ainoa ketä hän voi syyttää löytyy peilistä. Kukaan ei pakottanut tunkemaan lehtiin jopa vähäpukeisiin kuviin. Tyhmyydestä joutuu maksamaan usein kovan hinnan. Taas kerran panee oikein ihmettelemään, että kuinka tyhmä ihminen voi oikein olla? Jos tyhmyys voitaisiin muuttaa energiaksi, olisivat maailman energiaongelmat tällaisilla Ruususilla lopullisesti ratkaistu.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa

Ei kommentteja: