sunnuntai 26. elokuuta 2007

Kulttuuri rikastui

Kulttuuri rikastui Helsingissä perjantaina 24.8.2007 oikein kaksi kertaa saman päivän aikana. Ensin Punavuoressa joku ulkomaalainen löi hedelmäveitsellä kahta satunnaista naista raitiovaunupysäkillä ja illalla bussiin kiirehtinyttä nuorta miestä lyötiin teräaseella Postitalon liepeillä. Vihervasemmiston mielestä on mukavaa, kun katukuvaan tulee vähän väriä. Ikävää, että se väri on verenpunainen.

Rikastus 1 ja rikastuksen jatko

Rikastus 2

Vantaan Martinlaaksossa liikkuu ulkomaalaistaustainen lasten ahdistelija ja vanhemmat ovat kauhuissaan. Poliisi on voimaton eikä voi tehdä asialle mitään. Ihmettelenkin suuresti, mikseivät martinlaaksolaiset itse tee asialle mitään, jos ahdistelijan henkilöys on tiedossa. Perinteinen suomalainen tapa olisi viedä tuollainen henkilö saunan taakse. Siellä on tilaa.

Überymmärtäjät rientävät näistäkin tapauksista sanomaan, että puukottavathan suomalaisetkin. No niin puukottavat, mutta eivät yleensä satunnaista raitiovaunua odottavaa tai bussiin kiirehtivää keskellä kaupunkia. Suomalaisten tekemät puukotukset tapahtuvat lähes aina tuttujen kesken esimerkiksi ryyppyporukoissa keittiöveitsellä.

Näistäkin "yksittäistapauksista" huolimatta Eva Biaudet haluaisi laillistaa kaikki Euroopan laittomat siirtolaiset, joita on kaiketi 8 miljoonaa. Hän siis haluaisi näyttää, että kun saapuu EU-alueelle laittomasti, saa varmasti jäädä. Jos taas yrittää tulla kolmansista maista laillisesti, on olemassa riski, että pääsy evätään. Tervetuloa Eurooppaan, kaikki rikolliset?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

>Ihmettelenkin suuresti, mikseivät martinlaaksolaiset itse tee asialle mitään, jos ahdistelijan henkilöys on tiedossa.

Mitä ihmettelemistä tässä on? Suomessa rangaistaan lain ottamisesta omiin käsiin ankarammin kuin varsinaisesta rikoksesta. Harvemmin puskaraiskaajia kai edes tuomitaan.