torstai 5. maaliskuuta 2009

Puolin ja toisin

Jos nainen masturboi, hän on tietoinen ja varma seksuaalisuudestaan, ennakkoluuloton, rohkea ja hänen itsetuntonsa on kunnossa. Jos mies masturboi, hän on säälittävä runkkari.

Jos nainen puristaa miestä pepusta, hän on estoton, rohkea, ennakkoluuloton, tuntee seksuaaliset halunsa ja on muutenkin vilpitön. Jos mies puristaa naista pepusta, hän on iljettävä perverssi ja tekee seksuaalista häirintää.

Jos mies on lihava, niin se on hieno juttu, koska alle satakiloiset punnitaan neuvolassa. Jos nainen on lihava, niin hän on ruma valas. Jos mies on hoikka, hän on kynäniska jonka tuuli vie. Jos nainen on hoikka, hän on kaunis.

Jos mies katsoo naisen rintoja, hän on perverssi tiirailija. Jos mies ei katso naisen rintoja, hän on epäilemättä homo.

Jos halaat omaa lastasi, se on insestiä. Jos halaat jonkun toisen lasta, olet pedofiili.

Jos valkoinen mies lyö mustaa, se on törkeä rasistinen teko, joka tapahtuu kohteen ihonvärin takia. Jos musta mies lyö valkoista, niin saipahan rasisti ansionsa mukaan. Tämä aina näin, olipa tappelun aloittaja kumpi tahansa ja alkuperäinen syy mikä tahansa.

Jos joku kristitty lainaa Raamattua, se on ehdoton ja täydellinen totuus ja otettava sanasta sanaan. Jos joku muu lainaa raamatunkohdan, se on vain vertauskuva tai Raamatun ajan oloihin ja kulttuuriin liittyvä asia.

Jos joku Helsingin ulkopuolella asuva tuntee kotiseuturakkautta, hänellä on hieno asenne, joka on kunnioitettavaa. Jos helsinkiläinen tuntee kotiseuturakkautta, hän on ylpeä nokkapysty mulkku.

Tasan ei käy onnen lahjat.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa

4 kommenttia:

Kyllästynyt kirjoitti...

Kiitos päivän nauruista! Ja kunnon vitsissähän on aina totta vähintään toinen puoli.

Katja kirjoitti...

Minua loukkasi peruskoulussa verisesti se, että juupajokelaisten murresanojen viljeleminen ainekirjoituksessa oli elävää ja värikästä, kun taas stadin slangi oli vain huonoa kieltä. Onkohan asia muuttunut siitä mihinkään, vai onko opettajainkoulutus vielä juupajokelaismafian kynsissä?

Anonyymi kirjoitti...

Ai helvetti :D Kiitos tästä kirjoituksesta. Pelasti tämän "aamun".

Anonyymi kirjoitti...

Joskus nämä toimivat myös toisinpäin... Jos mies kaataa kymmeniä naisia yöelämässä, on hän sosiaalinen, hurmaava elämästä nauttiva menestyjä. Jos nainen raahaa joka lauantai eri körilään baarista kotiinsa, on hän miesten rahoilla juhliva huora.