tiistai 13. lokakuuta 2009

Thors aivopieree taas

Maahamuuttoministeri Astrid Thors hyökkää professori Timo Vihavaista vastaan Aamulehdessä ja syyttää tätä kapeakatseisesta maahanmuuttokritiikistä. Thorsin mielestä Vihavaisen puhe "kumpuaa niin sanottujen maahanmuuttokriitikoiden keskustelupalstoilta". Niinpä niin. Professorillahan ei tietenkään ole mielipiteilleen tai esittämilleen faktoille mitään muuta lähteitä kuin nettifoorumit?

Thors selittää myös, miten hän on "yrittänyt aktivoida kansalaisia huomaamaan niin sanotun kunniaväkivallan ongelmat". Se kyllä muistetaan, mitä hän on Kotimaa-lehdessä kunniaväkivallasta sanonut:
Keskusteltaessa kunniaväkivallasta on Astrid Thorsin mielestä hyvä muistaa, että Suomella on itselläänkin pitkät ja synkät fyysisen väkivallan perinteet.

- Joka viides nainen on kokenut fyysistä väkivaltaa parisuhteessaan. On surullista, jos maahanmuuttajat oppivat huonoille tavoille Suomessa.

Eli kantasuomalainen valkoinen heteromies on kuitenkin viime kädessä aina syyllinen ja vastuussa. Myös lähi-idän kansojen suorittamasta kunniaväkivallasta. Mitäs jos Astrid viimeinkin tekisit kuten kansa tahtoo ja eroaisit? Tai ellet kykene sitä tekemään, kuten suomalaisilla ministereillä tapana on, niin olisit ainakin hiljaa? Usein on parempi olla hiljaa ja vaikuttaa idiootilta kuin avata suunsa ja poistaa epäilykset.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa

1 kommentti:

Habahoo kirjoitti...

Onkohan kukaan tutkinut, harrastaako ärkkopeetä äänestävät perheväkivaltaa. Vai onko tutkimus julistettu salaiseksi? Suomalaisillehan se on geneettinen piirre. Niin kuin muutkin huonot tavat.
Pärkkele. Parempaa geeniä afrikasta ja häti.