tiistai 11. syyskuuta 2007

Minäkö rasisti?

Koska vastustan hallitsematonta ja liian vapaata maahanmuuttoa ja olen varuillani Euroopan islamisoitumisen takia, minua on silloin tällöin syytelty pakolaisvastaisuudesta ja nimitelty jopa rasistiksi. Rasismi tarkoittaa syrjintää rodun perusteella, eikä sanaa pitäisi käyttää liian heppoisin perustein. Jos luotan uutisiin ja oikeusministeriön raportteihin, joista selkeästi tulee ilmi se, että jotkut määrätyt yhteiskunnan tuilla elävät pakolaisryhmät ovat yliedustettuina rikos- sekä työttömyystilastoissa ja sanon sen ääneen, tekeekö se minusta pakolaisvastaisen ja rasistin? Jos olen huolissani siitä, että lapsenlapsenlapseni saattavat joutua pitämään huntua ja kumartelemaan kohti Mekkaa koska Suomistanin ajatollah käskee, olenko rasisti? Tuo on sokeaa ja vihjeetöntä mikkopuumalaismaista ajattelua.

Isoisäni tuli kahden veljensä kanssa Itä-Karjalasta tuhansien muiden karjalaisten tavoin pakolaisena Suomeen vuonna 1923. Epäonnistuneen Aunuksen retken ja pieleen menneen Itäkarjalaisten kansannousun jälkeen bolshevikit olisivat tappaneet hänet, joten hänen oli pakko tulla Suomeen, anoa turvapaikkaa ja edelleen kansalaisuutta heti kun se oli mahdollista. Loppuperhe jäi sinne, ja osa heistä vietiin Siperiaan ikiajoiksi, jotkut kuolivat venäläisten pitämillä keskitysleireillä ja kaikki omaisuus takavarikoitiin. Vaikka Isoisäni tuli sodan runtelemasta Itä-Karjalasta ja oli nähnyt kaikki sodan ja väkivallan kauheudet em. heimosotien lisäksi jo tsaarin armeijassa I maailmansodassa, ei hän kuitenkaan ruvennut ryöstelemään ja joukkoraiskaamaan. Sitävastoin hän meni heti töihin ja Suomen kansalaisuuden saatuaan perusti oman yrityksen. Hän oli joka tapauksessa pakolainen sanan varsinaisessa merkityksessä, pakolaispassi taskussa, joten eihän minulla voi vasta toisessa polvessa pakolaisen jälkeläisenä olla varaa sokeaan pakolaisvastaisuuteen. Kuinka monella teistä, hyvät hyysärit, on itsellänne pakolaistausta?

Tuttavapiiriini on kuulunut aikoinaan pari nigerialaista ja yksi bulgarialainen maahanmuuttaja, joiden kanssa kanssakäynti on tosin jäänyt asuinpaikkakuntien vaihdosten takia pois. Parilla tuttavallani on thai-vaimo, yhdellä kaverillani filippiiniläinen, yhdellä taiwanilainen ja yhdellä tutulla ihan oikea Afrikan neekeri. Takuuhyviä vaimoja kaikki. Erittäin miellyttävä naapurini on maahanmuuttaja Englannista. Edellisessä asuinpaikassani oli hyvä ystäväni ja naapurini maahanmuuttaja Saksasta. Työkavereina olen saanut olla tekemisissä mm. ranskalaisten, romanialaisten ja unkarilaisten työperäisten maahanmuuttajien kanssa. Kaikki ovat olleet ns. hyviä tyyppejä. Minulla on myös suuri joukko venäläisiä ystäviä, joista tosin valtaosa asuu edelleen Venäjällä.

Hyvät rasismifoobikot, voitte siis vapain mielin tunkea ne rasismisyytöksenne sinne minne aurinko ei paista. Se että lakun kääreessä on afrikkalaisen ihmisen näköinen tyylitelty kuva tai joku sanoo ääneen tosiasian, että irakilaiset ja somalit ryöstävät ja raiskaavat suhteessa enemmän kuin muut, ei tee kenestäkään rasistia.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kerrankin joku järkevä henkilö kirjoittamas! Täysin samaa mieltä kanssasi!