maanantai 3. syyskuuta 2007

Suvaitsevaisuudesta ja suvaitsemattomuudesta

Nykyään on kovasti muotia suvaita ja suorastaan yliymmärtää kaikkea, etenkin vähemmistöjä ja "sorrettuja". Tässä kunnostautuu erityisesti vihervasemmisto, joka on jatkuvasti suvaitsemassa ja ymmärtämässä esimerkiksi maahanmuuttajien rikollisuutta ja syyllistämässä siitä kantaväestöä. Laajemmin vihreiden, vasemmiston ja vihervasemmiston ajatuksia tutkien päätyy kuitenkin siihen lopputulokseen, että juuri he ovat kaikista suvaitsemattomimpia.

Vihreät eivät millään suvaitse sitä, että kaikkien elämäntapa ei seuraakaan heidän ihanteitaan. Vihreiden mielestä kaikkien tulisi esimerkiksi liikkua vain ja ainoastaan polkupyörällä, kävellen tai hätätapauksessa julkista liikennettä käyttäen. Sellainen ei tule edes mieleen, että joku voi ihan pakosta oikeasti joutua liikkumaan yksityisautolla, vaikka kenties ei edes haluaisi. Oletteko muuten koskaan kuulleet yksityisautoilijasta, joka olisi sitä mieltä, että kaikkien julkista liikennettä tai polkupyörää käyttävien olisi ryhdyttävä heti välittömästi ehdoitta liikkumaan vain ja ainoastaan yksityisautolla?

Osa vihreistä on myös kasvissyöjiä, joka ei sinänsä ole paha asia niin kauan kun siitä ei tule uskonto, ja kun kasvissyöjä ei ala moralisoida muiden ruokailutottumuksia. Ravintoainefundamentalistit eivät kerta kaikkiaan kykene suvaitsemaan sitä, että joku toinen syö lihaa, joka on täysin luonnonmukaista homo sapiensille.

Vihreiden mielestä ihmisen pitäisi taantua takaisin kivikaudelle. Tyypillinen vihreä on syntyperäinen kaupunkilainen, joka ei ole käynyt maaseudulla lainkaan ja nähnyt eläimiä korkeintaan televisiossa ja Korkeasaaressa. Vihreiden mielestä kaikkien muidenkin pitäisi asua kaupungeissa, että koko muu Suomi voitaisiin julistaa susien ja karhujen suojelualueeksi. Seuraavaksi he olisivat tosin valittamassa, kun maalaiset täyttävät Stadin. Vihreiden vasemmistolaisin siipi ottaisi Stadiin tulijoita mieluummin Afrikasta ja Lähi-Idästä kuin Savosta, vaikka useimmille savolaisille ei tarvitse erikseen kertoa, että maassamme on yleensä tapana tehdä töitä leipänsä eteen ja yksin ilman samaan perheeseen kuuluvan miehen seuraa liikkuvaa naista ei saa vapaasti raiskata.

Maatalous pitäisi vihreiden mielestä kieltää, koska geenivilja. Taloja ei saisi lämmittää puunpoltolla, koska pienhiukkaset. Taloja ei saisi lämmittää sähköllä, koska ydinvoima. Taloja ei saisi lämmittää öljyllä, koska hiilidioksidi. Talojen pitäisi lämmetä ilmeisesti vain pyhällä hengellä. Minkäänlaista energiantuotantoa tai -käyttöä he eivät suvaitse, vaan aivan kaikesta löytyy jotain huomauttamista. Vihreät eivät kerta kaikkiaan suvaitse mitään muita ajatusmalleja ja elämäntapoja kuin omansa.

Vasemmistolaiset eivät suvaitse lainkaan sitä, että jollakulla on jotain enemmän kuin kaikilla muilla. Jos jollakin yksilöllä sattuu olemaan jotain - esimerkiksi rahaa - enemmän kuin muilla, se on vasemmiston mielestä automaattisesti väärin ja muilta pois. Vasemmisto haluaisi minkä tahansa enemmän omistamisen joko kiellettävän tai asetettavan verolle tai mieluiten molempia. He eivät kykene suvaitsemaan edes sitä, että joku on omalla työllään ja ahkeroinnillaan saavuttanut itselleen materiaalista hyvää. Vasemmisto ei suvaitse, että kellään menisi erityisen hyvin, vaan kaikilla pitäisi olla tasaisen harmaata, paitsi tietysti rikkailla, joilta pitäisi ottaa kaikki pois ja vielä vähän veroja päälle. Ja rikkaaksihan lasketaan kaikki, joilla on eurokin enemmän tuloja kuin vasurilla itsellään. Sitä ei suvaita sitten mitenkään.

Vihervasemmisto on iljettävin ryhmä. He ovat olevinaan kovia suvaitsemaan kaikkea paitsi sitä, että joku muu ei suvaitse kaikkea sitä, mitä vihervasemmistolaisen mielestä pitäisi suvaita. He eivät mitenkään voi suvaita sitä, että joku esimerkiksi kyseenalaistaa monikulttuurisuuden ihannoinnin. Koska heidän mielestään monikulttuurisuus on niin valtavan hieno asia, he ovat koska tahansa valmiit uhraamaan jopa oman hyvinvointinsa monikulttuurisuuden eteen. Tyypillinen vihervasemmistolainenhan yleensä elää yhteiskunnan tuilla, eikä kuitenkaan tunnu tajuavan sitä, että kun tuilla eläjiä tulee riittävästi, ilmaiseksi jaettava raha vain loppuu ja sitten sitä ei ole enää heillä itselläkään. En ole myöskään vielä kyennyt ymmärtämään sitä, että tyypillisin vihervasemmistolainen suvaitsevainen ja tiedostava monikulttuurisuuden ihailija on nainen. Vai kaipaavatko he kenties sukuelimiensä silvontaa, silmäaukollisia säkkejä päälleen ja tunnin turpaan mieheltään joka päivä? Tuotahan ne "rikkaammat kulttuurit" sisältävät.

Aivan oma lukunsa on suomalaiseen valkoiseen tupakoivaan heteromieheen kohdistuva suvaitsemattomuus. Siitä toiste.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, herra Mulukku!

Epäilen syyllistyneeni kirjoitukseen liittymättömän tekstin spämmäämiseen, ja pahoittelen sitä. Haaste kirjoittamaan uusiutuvasta energiasta oli kuitenkin vilpitön, ja uusin sen mielelläni luettuani blogisi juttuja.

Minä olen vihervasemmistolaisessa suvaitsevaisuudessa päässyt niin pitkälle, että suvaitsen jopa valkoihoista tupakoivaa heteromiestä :) Syön lihaa, mutta jos sitä ei lasketa lukuun, olen pääasialliseti kasvissyöjä.